OTVORI

Želiš saznati više o nama?

Prijavi se na GEN newsletter i šaljemo ti:
1. Naša Zlatna pravila mršavljenja!
2. Obavijesti o popustima i eventima
3. Besplatne recepte o zdravoj prehrani!

Prijavi se na newsletter >>

KOŠARICA
 x 

Košarica je prazna
Helena Malogorski

Helena Malogorski

Born in Germany (Berlin), where she still actively promotes Croatian healthy products.

Her research, knowledge and love of wild medicinal herbs and organic products were transformed into the first Croatian master-economic thesis of that kind. She is actively participating in specialized international fairs for healthy food and natural medicine, making a contribution through teaching and counseling.

She turned her love of medicinal herbs and healthy food into her personal lifestyle.

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Dragi naši, vrijeme je medvjeđeg luka (srijemuša) - jedne od najljekovitijih biljnih vrsta u prirodi. Započeli smo s otpremom našim kupcima, a narudžbe primamo preko sljedećeg linka: https://www.gen.hr/proizvodi/jestivo-bilje-iz-prirode/srijemus.html, ili preko maila i telefona: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Tel: 044 720 166; 098 261 725; 098 643 088.

Medvjeđi luk poznat je kod problema s imunitetom, tlakom, masnoćama, želucem, virusima, bakterijama, gljivicama.

Izuzetno je ukusan, i kao takav konzumira se kroz mnoštvo raznih recepata. Može se trajnije sačuvati u ulju, pesto umacima, octu, vinu…

 

Ponedjeljak, 14 Listopad 2019 13:01

Zdravi sendvic (tofu burger)

Napravite sami `Tofu burger`! Priprema je brza i jednostavna, a burger zdrav i ukusan. Dobar tek!

Utorak, 29 Siječanj 2019 11:51

Zdrava zamjena za kavu (vegan)

Zamjenska kava, u veganskoj verziji

Dragi naši! Danas vam predstavljamo petu epizodu emisije 'Zaviri u kuhinju i smršavi', snimanu na VTV.  Nadamo se da će vam se svidjeti savjet naše inovatorice Mirjane Malogorski, a koji se odnosi na korištenje kiselog zelja u svrhu mršavljenja i topljenja masnih naslaga.

Dragi naši, danas govorimo o seboreji, kako nastaje te na koji način eliminirati simptome iste.

Utorak, 03 Travanj 2018 21:42

Zaviri u kuhinju i smršavi: rajčica

Dragi naši! Danas vam predstavljamo četvrtu epizodu emisije 'Zaviri u kuhinju i smršavi', snimanu na VTV.  Nadamo se da će vam se svidjeti savjet naše inovatorice Mirjane Malogorski, a koji se odnosi na korištenje rajčice u svrhu mršavljenja i topljenja masnih naslaga.

Srijeda, 21 Ožujak 2018 13:55

Zaviri u kuhinju i smršavi: jabučni ocat

Dragi naši! Danas vam predstavljamo treću epizodu emisije 'Zaviri u kuhinju i smršavi', snimanu na VTV.  Nadamo se da će vam se svidjeti savjet naše inovatorice Mirjane Malogorski, a koji se odnosi na korištenje jabučnog octa u svrhu mršavljenja i topljenja masnih naslaga.

Dragi naši! Danas vam predstavljamo drugu epizodu emisije 'Zaviri u kuhinju i smršavi', snimanu na VTV.  Nadamo se da će vam se svidjeti savjet naše inovatorice Mirjane Malogorski, a koji se odnosi na korištenje čili (chili) papričice u svrhu mršavljenja i topljenja masnih naslaga.

Utorak, 06 Ožujak 2018 15:58

Zaviri u kuhinju i smršavi: jabuka i cimet

Dragi naši! Danas vam predstavljamo prvu epizodu emisije 'Zaviri u kuhinju i smršavi', snimanu na VTV.  Nadamo se da će vam se svidjeti savjet naše inovatorice Mirjane Malogorski, a koji se odnosi na korištenje jabuke i cimeta u svrhu mršavljenja i topljenja masnih naslaga.

Dragi moji, danas vam predstavljam 5 namirnica koje koje utječu na eliminiranje lošeg zadaha. Konzumirajući ih, utječemo na smanjenje ili potpuno elimniranje neugodnih mirisa iz usne šupljine i sinusa.

Stranica 1 od 2

Odabir valute


Prati nas

Kartice u trgovini

Medalje i priznanja

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.